Protest în faţa sediului PSD din Sibiu: Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie

E.b. | 15.01.2018

Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, manifestarea fiind organizată sub motto-ul:Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie.

Pe aceeași temă

 

 

Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti” sau ”Justiţie liberă”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de protestatari.


Aproximativ o sută de persoane participă, luni, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, după cum arata şi pagina de Facebook - Vă vedem din Sibiu.

 

Pentru a marca Ziua Culturii Naţionale şi aniversarea poetului Mihai Eminescu, protestul are loc sub motto-ul ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”.

 

Protestatarii au scris pe foi diferite mesaje pe care le transmit României: ”Politicieni cu coloană vertebrală”, ”Să te însănătoşeşti”, ”Justiţie liberă”, ”Cetăţeni implicaţi” sau ”Recuperarea speranţei”.

 

”Rescriem «Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie» în anul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire!”, au transmis protestatarii.

 

Manifestarea a durat 15 minute ca de obicei, iar participanţii au anunţat că vor reveni zilnic, până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra legilor justiţiei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22