Protestatarii anti-DNA de la Cotroceni au fost aduși cu autocarul din fieful triadei Cosma

Dora Vulcan | 22.02.2018

Protestatarii de miercuri seara de la Cotroceni, unde s-au strâns câteva zeci de persoane pentru a protesta împotriva susținerii de către președintele Iohannis a șefei DNA, au venit cu autocarele aduși din județul Prahova, fieful familiei Cosma, care a declanșat înainte de sentința finală de la Curtea Supremă un atac extrem de violent împotriva DNA și a șefei sale, Codruța Kovesi.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Zeci de protestatari din fata Palatului Cotroceni au venit cu autocarul din judetul Prahova, fieful familiei Cosma, cea care saptamana trecuta a declansat un scandul mediatic sustinut de Antena 3 si de Romania TV cu tinta DNA. Unul dintre ei a declarat pentru Recorder că este din comuna Albesti-Paleologu, județul Prahova. El a spus că s-au "organizat singuri" pentru a veni la Bucuresti. La protest au participat si doi dintre initiatorii Proiectului Civic Romania 3.0, Liviu Plesoianu, deputat PSD, si fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

 

 

Timp de doua ore s-a scandat "Jos Iohannis", "Kovesi pentru noi este Ceausescu doi", "La puscarie", "Mincinoasa", "Sufragerista".

 

 

 

"Suntem veniti cu autocarele. Suntem toti din Prahova care ne vedeti aici. Din comuna Albesti-Paleologu, suntem. Dar eu, spre exemplu, sunt apolitic, n-am treaba cu politica. Am venit si noi, asa, pentru o sansa, dar stiu ca nu avem. Ca si daca pica doamna Kovesi si vine altul, tot nu se intampla nimic in Justitie. Tot ei vor fi la putere si cei care au bani multi intra pe o usa si ies pe alta."

 

 

Bărbatul din Prahova spune că nu mai crede în nimic, "in niciun Guvern, in niciun presedinte! Eu unul as vrea sa vina Ceausescu din nou. Democratia in Romania nu a adus decat lipsa locurilor de munca, prostitutie, violuri multe."

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22