Proteste la Budapesta: Viktor Orban, acuzat de incheierea unui pact nuclear cu Rusia

P.c. | 16.03.2015

Pe aceeași temă

Mii de maghiari au protestat ieri, la Budapesta, contra primului ministru al Ungariei, Viktor Orban, acuzand guvernul pe care acesta il conduce de coruptie si de incheierea unui pact secret cu Rusia pe domeniul nuclear, relateaza Hotnews.

 

Protestatarii au cerut mai multa transparenta in investitiile publice si prezentarea publica a detaliilor intelegerii nucleare de 10 miliarde de euro facuta de guvernul de la Budapesta cu Rusia. Protestatarii s-au adunat in fata garii Keleti dar au si marsaluit prin Budapesta scandand impotriva guvernului Orban si a partidului sau Fidesz.

 

CITITI SI: Vladimir PUTIN, primire calduroasa la BUDAPESTA. Viktor ORBAN: Europa nu poate fi competitiva FARA RUSIA


Orban onorase si el duminica dimineata ziua de 15 martie cu un discurs tinut in fata Muzeului National, dar a fost contestat si acolo de un grup restrans ce a incercat sa-i intrerupa discursul. Protestatarii au fost inconjurati de politie dar au fost lasati sa plece la finalul discursului lui Orban, nu inainte de a face schimb de lozinci cu suporterii sefului executivului ungar.
 

Partidul Fidesz este inca cea mai populara formatiune politica printre unguri, dar in ultima perioada a pierdut din sustinere, luna trecuta ramanand si fara majoritatea de doua treimi din parlamentul de la Budapesta.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22