Protestul din faţa PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore: «O zonă liberă de corupţie»

E.b. | 13.12.2017

Protestul mut din faţa sediului PSD din Sibiu durează de aproape 48 de ore, fiind autorizat. Protestatarii au instituit ”o zonă liberă de corupţie” şi cer tuturor să li se alăture şi să creeze astfel de zone şi în alte oraşe din ţară.

Pe aceeași temă

 

 

Protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu durează de aproape 48 de ore, iar la ora 12.00 va avea loc un nou flashmob. 

 

Vom sărbători printr-un nou flashmob în Zona liberă de corupţie Sibiu. Hai şi tu! Începem la 12 fix. Doar împreună suntem puternici! Coregrafia rămâne aceeaşi ca şi ieri”, anunţă organizatorii pe pagina de FacebookVă vedem din Sibiu”. 

 

Organizatorii au transmis că protestul a fost autorizat, iar autorităţile le-au cerut să delimiteze clar zona în care are loc manifestarea. 

 

Avem o zonă delimitată, o zonă liberă de corupţie. Vă invităm să realizaţi şi în alte oraşe din ţară astfel de zone libere de corupţie”, au mai transmis oorganizatorii. 

 

Potrivit acestora, de 48 de ore de când a fost demarat protestul - cel mai lung de până acum organizat în municipiul Sibiu - reprezentanţii PSD Sibiu nu au comunicat deloc cu ei. 

 

 

Încă de luni de la prânz, se desfăşoară în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD SIbiu un protest mut faţă de modificarea legilor justiţiei. 

 

Participanţii au mesaje antiguvernamentale, pancarte cu textul ”Toţi pentru justiţie”, dar şi bannere pe care scrie ”Vă vedm”. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22