PRU da mesaje electorale semnate de Ponta. Pentru a ajuta PSD sa intre la guvernare

Dora Vulcan | 09.12.2016

„Dragi români, Partidul România Unită trebuie votat pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare. Votaţi Partidul România Unită! Victor Ponta“, este mesajul transmis ieri de PRU, sub semnatura lui Ponta, cel mai probabil celor din banca de date a PSD pe care Ponta a instrainat-o si i-a dat-o lui Ghita, dupa cum a fost acuzat de seful TSD.

Pe aceeași temă

 

 

 

Partidul Romania Unita, condus de Sebastian Ghita, ex-PSD, nu e la primul demers de acest gen. 

 

 

PRU a folosit imaginea fostului premier Victor Ponta şi pe materialele electorale ale partidului, anunţând că îl propune pe Victor Ponta în funcţia de premier. Desi Ponta este pe lista PSD Gorj pentru Camera Deputatilor. 

 

 

Liderul Tineretului Social-Democrat, Gabriel Petrea, i-a acuzat, în urmă cu câteva uni, pe cei de la Partidul România Unită, aminteste Adevarul, că folosesc baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014 pentru a recruta noi membri. 

 

 

Jocul PRU este alimentat si de Ponta

 

 

Ponta a recunoscut chiar el ca ii ajuta pe cei de la România Unită pe motiv ca ei au curajul sa si spuna ceea ce social-democratii gandesc:  

 

 

 „Eu nu am fost de acord să îmi folosească imaginea, dar îi ajut. Spre deosebire de Cioloş, care a fost de acord şi nu îi ajută, eu nu am fost de acord, dar pe ei îi ajut, pe PRU. Şi eu cred că PRU, dacă intră în Parlament, o să sprijine guvernul PSD. Ştiţi de ce îi ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ce gândim şi noi, dar nu avem curaj să spunem. Că şi noi, pesediştii, tot cam aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles. Dar noi nu avem curaj să spunem, pentru că noi suntem un partid mai timid, şi atunci ne place că cei de la PRU spun ce gândim noi şi noi nu avem curaj să spunem“, a spus Victor Ponta intr-o conferinta de presa. 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22