PRU viseaza la o motiune de cenzura impotriva guvernului si forteaza sprijinul PSD si ALDE

Dora Vulcan | 08.09.2016

PRU vrea să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloş: „Ponta va semna. Dragnea şi Tăriceanu să lase orgoliile politice la o parte“. Preşedintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu, a anunţat că partidul pe care îl conduce va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloş, unul dintre semnatari fiind fostul premier Victor Ponta.

Pe aceeași temă

 

 

 „PRU a hotărât să iniţieze o moţiune de cenzură. Am urmărit cu toţii, cu îngrijorare, intenţia Guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloş de a modifica Codul fiscal prin Ordonanţă de Urgenţă, a împovăra şi mai mult cu biruri românii şi a favoriza multinaţionalele care l-au şi instalat în această funcţie. Am luat această decizie după ce ne-am consultat cu mai mulţi parlamentari PRU şi din alte partide, inclusiv cu fostul premier Victor Ponta. Îi invit pe domnii preşedinţi Dragnea şi Tăriceanu să lase orgoliile politice de o parte, să nu mai mimeze Opoziţia, să demonstreze că sunt de partea românilor şi să încurajeze parlamentarii PSD şi ALDE să susţină moţiunea de cenzură a PRU", a anunţat Bogdan Diaconu, citat de Adevarul

 

 

 

Bogdan Diaconu a mai spus că fostul premier Victor Ponta susţine demersul lor. „Sunt convins că va semna. În bătălia electorală din această iarnă, la alegerile parlamentare, Ponta va fi alături de PRU“.

 

 

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, ieri, că nici pentru PSD subiectul moţiunii de cenzură nu este închis

 

 

PSD va iniţia, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.  Pentru depunerea unei moţiuni de cenzură e necesar să fie o pătrime din numărul senatorilor şi deputaţilor, iar PRU are doar 20 de parlamentari.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22