Pruna, ministrul Justitiei: Nu e o zi de doliu. Alegerile reflecta ceea ce vor alegătorii

Vlad Toma | 13.12.2016

Raluca Pruna, ministrul Justitiei din Romania, a afirmat recent ca rezultatele alegerilor parlamentare din Romania reflecta optiunea cetatenilor romanilor, precizand ca este foarte important ca scrutinul a fost organizat corect.

Pe aceeași temă

 

"Nu împărtășesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu, este o zi in care alegeri organizate corect au dat un rezultat care reflecta ceea ce vor alegătorii. Mai sunt mulți, cei mai mulți, care nu au votat: de lehamite, din cauza unor standarde care ii fac sa reclame perfectiune in politica sau pur si simplu din indiferenta. Pe aceștia sper ca, intr-o zi, sa ii putem convinge sa voteze. A vota este esența cetățeniei active. A sta pe margine, chibiț, pentru ca apoi sa critici superior si sa spui ca nu esti responsabil de rezultat mi se pare o lașitate," a transmis ministrul Justitiei.

 

Ea le-a multumit celor care au sustinut reformele pe care le-a initiat in acest an: "Va mulțumesc foarte mult pentru susținere in tot acest an greu, dens si interesant. Celor care m-ați susținut, celor care m-ați criticat si de la care am învățat ceva, chiar si celor care m-ați înjurat pentru ca si voi sunteți din cetate."

 

Pruna afirma ca, in scurta perioada pe care a petrecut-o la conducerea ministerului Justitiei, a incercat sa faca cat mai mult pentru reforma justitiei din Romania: "Pentru toți aceștia am încercat sa dau - in timp scurt, in condiții politice destul de vitrege, tot ce am putut mai bine. Onest si neprefacut. Am si dezamăgit uneori, fără îndoiala, dar nu cu buna știința."

 

Ea mai afirma ca s-a intors in Romania din patriotism: "A ajuns demagogic sa spui ca esti patriot. Va spun acum ca exact de asta am venit. Si exact din același motiv nu voi tăcea dupa ce îmi termin mandatul. Cred ca România, așa cum o cunosc eu, poate si merita mult mai mult," a mai spus Raluca Pruna.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22