PSD a acționat în instanță PNL pentru înregistrarea site-ului cu sloganul de campanie al PSD

Laurentiu Gheorghe | 09.04.2019

Liberalii au înregistrat domeniul romaniameritamaimult.ro care trimite la site-ul PNL după ce se afișează un mesaj ironic la adresa PSD. Social-democrații i-au dat în judecată ca să-și recupereze domeniul.

Pe aceeași temă

Odată cu liberalii, PSD a acționat și împotriva ICI, institutul care gestionează domeniile de internet .ro, acuzând încălcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au înregistrat domeniul cu sloganul social-democraților la alegerile europarlamentare.

În replică, ICI București se apără arătând că domeniul a fost acordat regulamentar primului care l-a solicitat in moment ce era disponibil. Până când nu se pronunță o sentință definitivă din partea instanței judecătorești, ICI nu poate interveni, au declarat reprezentanții institutului, citați de HotNews.ro.

PNL: Să ne dea 3 milioane de euro și le dăm domeniul înapoi

Șeful campaniei online a PNL, deputatul Pavel Popescu, este ironic la adresa inițiativei PSD și a declarat pentru Digi24 că dacă Dragnea „dă trei milioane de euro, le dăm domeniul înapoi”.

”Au deschis două procese pe proprietate intelectuală, ei vor să obțină blocarea folosirii de către noi a domeniului de internet”, a explicat Pavel Popescu, subliniind că sloganul ”merit mai mult” a fost folosit de candidați ai PNL în campaniile trecute și că PSD de fapt l-a plagiat. ”Ei copiază sloganul care a fost folosit de colegul nostru Marius Bodea când a câștigat la Iași, apoi a fost folosit și de colega noastră, Violeta Vijulie, când a candidat în campania internă pentru Primăria Sectorului 3”, a spus șeful campaniei online a liberalilor. Acesta a lansat însă o provocare pentru PSD.

”Deci domeniul este de vânzare pentru domnul Dragnea. Dacă vin cei de la PSD cu o ofertă de 3 milioane de euro pe care îi voi dona personal Spitalului Județan din Timișoara pentru a dota complet prima mare secție pentru marii arși, le dăm domeniul înapoi, să își pună pe el poze cu Dăncilă!”, a declarat Pavel Popescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22