PSD amenință cu moțiuni simple împotriva miniștrilor Finanțelor și Agriculturii

Laurentiu Gheorghe | 28.04.2020

Marcel Ciolacu a declarat marți că PSD va depune moțiuni simple împotriva ministrului Fianantelor, Florin Citu, si impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

Pe aceeași temă

PSD i-a adresat o listă de întrebări ministrului Agriculturii, dar pentru că Adrian Oros nu le va răspunde cu siguranță, Marcel Ciolacu spune că a decis să fie depusă o moțiune simplă.

„Am hotarat, impreuna cu colegii mei, ca vom depune doua motiuni simple la Camera Deputatilor si la Senat, in ceea ce ii priveste pe Citu si Oros. Tinand cont de faptul ca ministrul Citu a mai trecut prin aceasta procedura, printr-o motiune de cenzura la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta, o sa depunem la Camera Deputatilor, astfel incat sa fie evident faptul ca toate fortele politice in afara de PNL nu mai doresc sa aiba de-a face cu un asemenea ministru”, a spus Ciolacu.

În replică, Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a precizat că se va prezenta în Parlament la moțiunea simplă anunțată de președintele PSD, Marcel Cioalcu: „Cu sigurnață, chiar mă bucur. Să afle ți populația ce am găsit la ministerul Agriculturii”, a declarat Adrian Oroș.

Liderul PSD mai spune că Florin Cîțu nu a făcut altceva decât să fure de la PSD site-ul IMM Invest cu care se ladă guvernul:

„Vestitul si celebru site al dlui Citu. Citu a transformat Ministerul Finantelor intr-o posta. Ideea site-ului a fost copiata dupa IMM Invest al PSD din 2017, asa cum Orban a copiat programul de guvernare.

Singura problema e ca l-a copiat prost. Nu a facut o conventie cu bancile. Bancile vor hotari cine va primi si cine nu va primi aceste credite. Fara un accept prealabil din partea bancii degeaba accesezi site-ul domnului Citu", a transmis Ciolacu.

Ciolacu i-a mai cerut lui Cîțu să înceteze cu ceea ce el numește minciuni:

„Il rog public pe domnul ministru Citu sa inceteze toate minciunile din spatiul public, nu are nicio legatura o motiune de cenzura simpla cu nu stiu ce site blocat de OZN-uri si extraterestrii din creierul dansului”, a mentionat Marcel Ciolacu.

Consiliile locale riscă să intre în colaps financiar

In aceeasi conferinta de presa, liderul PSD a sustinut ca cel tarziu de la 1 iulie marile primarii si consiliile judetene vor intra in colaps financiar.

„De pe 1 iunie, cel mult 1 iulie, consiliile judetene si marile primarii vor intra in colaps financiar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale, nici pentru protectia copilului, pentru ca au fost impuse prin ordonante militare o sumedenie de atributii catre administratiile locale nesustinute financiar de Guvern”, a mai spus Ciolacu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22