PSD: Atacul nedemn al lui Iohannis, care l-a acuzat de trădare, l-a afectat emoțional pe Ciolacu

Laurentiu Gheorghe | 10.05.2020

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, ca și Paul Stănescu, au declarat că „atacurile nedemne” ale președintelui Iohannis au avut un impact emoțional asupra lui Marcel Ciolacu

Pe aceeași temă

„Sigur au fost şi atacuri nedemne şi vorbesc de cel al preşedintelui Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-au pus amprenta asupra sănătăţii fizice cel puţin până astăzi”, a declarat duminică pentru News.ro, Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, care a dat detalii despre starea de sănătate a lui Marcel Ciolacu.

El s-a referit la acuzele aduse săptămâna trecute de președintele Iohannis, care a spus că între liderul PSD și premierul Ungariei, Viktor Orban, ar exista o înțelegere pentru votarea proiectului de lege al UDMR care prevede autonomie pentru Ținutul Secuiesc.

Și unul dintre cei mai apropiați oameni ai liderului PSD, senatorul Paul Stănescu a susținut că a petrecut foarte mult timp cu Marcel Ciolacu în ultima perioadă, iar acesta a fost foarte afectat de acuzațiile lui Klaus Iohannis privind trădarea națională.

„Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a declarat Paul Stănescu la sediul PSD după ce Marcel Ciolacu a avut probleme de sănătate.

Purtătorul de cuvânt al partidul a precizat că Ciolacu nu este genul care să se plângă de stres şi că acesta a gestionat foarte bine toată presiunea.

„Starea fiind bună după ce a trecut acest incident, domnul preşedinte Ciolacu a refuzat să vină ambulanţa. Protocolul SPP spune că în cazul în care situaţia nu este gravă se poate duce cu maşina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Lucian Romaşcanu, citat de News.ro, după ce Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie în timpul unei conferințe de presă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22