PSD confirmă faptul că Dragnea, Ponta şi Tăriceanu nu au fost invitaţi la Ziua Naţională

E.b. | 25.11.2016

Florin Pâslaru, liderul deputaţilor PSD, îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis. Pâslaru susţine că până şi Ziua Naţională a devenit pentru preşedinte subiect de campanie electorală, după ce s-a aflat de la Cotroceni că la parada militară de 1 Decembrie şi la recepţia care va urma nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.

Pe aceeași temă

 

Pâslaru afirmă că, ”din păcate, tocmai preşedintele României a deturnat însemnătatea zilei de 1 Decembrie, folosind această sărbătoare naţională ca armă împotriva adversarilor politici”.

 

”Faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precum şi preşedintele Senatului şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi fostul premier Victor Ponta nu au fost invitaţi la parada militară, nici la recepţia de la Cotroceni, nu dovedeşte decât faptul că actualul preşedinte al României nu precupeţeşte niciun efort pentru a face campanie de imagine Partidului Naţional Liberal. Unde sunt echidistanţa şi imparţialitatea, domnule preşedinte Iohannis?”, susţine Florin Pâslaru, într-un comunicat, conform News.ro.

 

”Am constatat cu surprindere că până şi Ziua Naţională a României a devenit pentru preşedintele Klaus Iohannis subiect de campanie electorală. Sărbătorirea zilei în care românii au reuşit să îşi exprime cele mai profunde emoţii şi gânduri de solidaritate, realizând Marea Unire, ar trebui să fie onorată prin îndemnuri la pace şi la unitate între cetăţeni, nu umbrită de interese politice de moment”, susţine Pâslaru.

 
 
******

 

Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că atât la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf cât şi la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate ”persoane cu probleme penale”.

 

”Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale”, susţinea Mădălina Dobrovolschi.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22