PSD îl presează pe Ciucă să-l remanieze pe Virgil Popescu. Iohannis are ultimul cuvânt – SURSE

L. G. | 15.02.2022

PSD pun presiune pe premierul Nicolae Ciucă să-l schimbe pe Virgil Popescu din funcția de ministru al Energiei, pentru a domoli valul de nemulțumire populară generat de criza facturilor, scrie Ziare.com.

Pe aceeași temă

Nici Ciucă nu e mulțumit de Virgil Popescu, însă remanierea unui ministru liberal ar provoca revoltă în PNL. Deocamdată, cel mai important susținător al ministrului Energiei rămâne președintele Klaus Iohannis, susține Ziare.com citând surse politice.

 

”Marcel Ciolacu a spus foarte clar: Virgil Popescu ori vine cu măsuri concrete care să mențină scăderea facturilor și din luna aprilie, ori pleacă din guvern. Vedem că e pentru prima data când PSD a scăzut în sondajele de opinie de când Marcel Ciolacu a preluat conducerea partidului. Nu vrem să decontăm noi criza energiei. Ar fi nedrept”, susțin surse din conducerea PSD pentru ziare.com.

 

Și premierul Nicole Ciucă e nemulțumit de prestația lui Virgil Popescu, după ce i-a cerut soluții pentru a rezolva criza facturilor, iar liberalul i-a spus că prețul gazului va scădea odată cu venirea căldurii, susțin surse guvernamentale pentru ziare.com.

 

Deocamdată, Virgil Popescu rezistă în guvern din calcule politice: remanierea sa ar fi a doua lovitură încasată de PNL în decurs de numai trei luni, după scandalul Florin Roman. Unul dintre liderii PNL avertizează: ”Dacă Ciucă îl schimbă pe Virgil Popescu, trebuie să schimbe și un ministru PSD, pentru că și noi suntem nemulțumiți de Budăi, Câciu, Dîncu. Lista e lungă, are de unde alege. Ciucă să nu uite că e premier PNL, nu PSD”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22