PSD își plantează oameni în instituții în ultimele zile de guvernare. ANAF, luat cu asalt

Dora Vulcan | 18.10.2019

ANAF organizează concursuri pentru ocuparea a 33 de posturi de conducere în direcțiile județene și regionale ale Fiscului, după ce ani buni posturile au fost ocupate de interimari.

Pe aceeași temă

Concursul este organizat chiar de ANAF, și nu de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cum se întâmpla până la adoptarea prin OUG a Codului Administrativ de către guvernul Dăncilă, scrie G4Media.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici este o instituție cu un grad mare de independență față de factorul politic, în timp ce ANAF este subordonată politic total partidului de guvernământ.

Astfel, sunt scoase la concurs funcții de șefi ai direcțiilor regionale din București, Brașov, Cluj, Iași, Timiș, Galați, Prahova. Direcțiile regionale sunt structuri administrative care coordonează direcțiile județene și reprezintă cureaua de transmitere de la conducerea centrală către teritoriu.

ANAF este condusă de Mirela Călugăreanu, numită direct de premierul Viorica Dăncilă și care lucrează sub coordonarea ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22