PSD nu l-ar vrea pe Nicolae Ciucă vicepremier

Redactia | 19.04.2023

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, spune că va fi complicat ca acesta să fie vicepremier, plecând din funcţia de premier, pentru că, totuşi, preşedintele Senatului este a doua poziţie în stat.

Pe aceeași temă

 ”Nu aş comenta foarte mult ce va face premierul, preşedintele PNL. E decizia domniei sale, personal cred că va fi complicat să fie vicepremier în Guvern, plecând din funcţia de premier. Totuşi, preşedintele Senatului este a doua poziţie în stat, dar nu vreau să comentez pentru că nu e decizia mea, e a domniei sale şi nu e treaba mea să spun ce face premierul Ciucă. E o chestiune care ţine strict de domnia sa şi de PNL, cum îşi gestionează şi îşi evaluează mia bine strategia ş ice au de făcut în anul viitor”, a spus Simonis la o emisiune de la Prima Tv.

 Simonis a mai afirmat că şansele coaliţiei să reziste sunt mari, însă provocarea va fi în 2024, când vor fi patru tipuri de alegeri, dar când cele două partide guverna împreună și vor fi în același timp adversari în campanie.

”Va fi un an al provocărilor în care vom guverna împreună dar vom fi adversari în campania pentru europarlamentare, locale şi apoi parlamentare şi prezidenţiale. Noi ne-am învăţat şi cu un tip de campanie agresivă. (..) Cred că domnul preşedinte Iohannis, fără să spună public asta, a recunoscut greşeala făcută pentru că a ajuns să guverneze cu PSD-ul”, a spus liderul deputaţilor PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22