PSD organizeaza un miting saptamina viitoare. Vasilescu: A venit momentul sa vorbim si noi!

Fara Autor | 04.02.2017

Liderii PSD au luat, simbata dimineata, decizia de a organiza un ”miting de sustinere a guuvernului Grindeanu”. Deputatul PSD Liviu Plesoianu spune ca mitingul va avea loc saptamina viitoare si va fi unul autorizat. PNL declara ca organizarea unui miting este o ”inconstienta”.

Pe aceeași temă

 

 

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat, pe Facebook, ca social-democratii vor organiza un miting de sustinere a guvernului Grindeanu in cursul saptamanii viitoare. La rindul ei, Olguta  Vasilescu a spus ca PSD trebuie sa organizeze un miting pentru ca ” a venit rindul nostru sa vorbim”.

 

Liviu Plesoianu sustine ca mitingul PSD va fi unul autorizat si ca decizia a fost luata in cursul diminetii de sambata. El a adaugat ca, din cauza procedurilor de autorizare, mitingul va putea avea loc saptamana viitoare.

 

"Nu e vorba de o contramanifestatie, respectam dreptul oamenilor de a manifesta, de a ne spune inclusiv ca suntem ciuma rosie (...) dar avem si noi dreptul, cei care nu suntem poporul lui Iohannis ca avem si noi dreptul sa ne facem ziua auzita. Vom face totul ca la carte, totul va fi organizat, autorizat, iar daca va fi vreun incident va fi responsabilitatea dl. Klaus Werner Iohannis", a declarat Plesoianu.

 

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca, spre deosebire de liderul PSD Liviu Dragnea, ea este de parere ca social-democratii trebuie sa iasa in strada sa protesteze, pentru ca actualele miscari de strada sunt politizate, iar opozitia vrea sa aduca din nou "tehnocratii" la putere.

 

"Eu cred ca ar trebui sa organizam si noi un miting! Noi, 'ciuma rosie', care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada! Parlamentul e sufrageria unor domni si doamne fara locuinta momentan si avem senzatia ca ii deranjam cand venim dimineata la serviciu. Si par si un pic stresati ca nu au avut unde sa faca dus", a scris Vasilescu pe facebook.

 

PNL, prin vocea senatorului Cezar Preda, consideră că mișcarea PSD e una ”inconștientă” si ca Dragnea trebuie sa  rezolve urgent criza.

 

”Orice politizare a unei mișcări de stradă e o greșeală. E o inconștiență. PSD, Liviu Dragnea, trebuie să conștientizeze că nu se mai poate așa. PSD, PNL, trebuie să rezolve această criză. Liviu Dragnea trebuie să abroge această OUG și să o ducă în Parlament. Hai, să rezolvăm criza!”, a spus Cezar Preda la Antena 3, sâmbătă la prânz.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22