PSD rămâne fără deputatul Mitralieră și alți trei parlamentari. Carmen Dan, iertată

Laurentiu Gheorghe | 01.09.2020

Parlamentarii PSD Cătălin Rădulescu, Adrian Todor și Roxana Pațurcă au fost excluși marți din partid, după ce au absentat de la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați.

Pe aceeași temă

Consiliului Politic Național al PSD (fostul CEx) a fost convocat pentru marți, 1 septembrie, de la ora 17. Conform unor surse din cadrul ședinței, citate de Antena 3, patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la votul pe moțiunea de cenzură au deja decizii de excludere de la organizațiile județe din care fac parte. Printre aceștia se numără și deputatul Cătălin Rădulescu.

În cazul lui Carmen Dan nu s-a luat încă o decizie. Aceasta are documente care atestă faptul că este contact direct al unei persoane testate pozitiv cu COVID-19 (mama sa) și că este obligată să stea în izolare. Conducerea PSD va studia documentele și abia ulterior se va decide dacă fostul ministru de Interne va rămâne în PSD sau se va trece la excludere.

Deputatul Dan Ciocan a fost deja exclus de luni, de organizația municipală PSD Caracal. Deputatul este în conflict cu secretarul general al partidului, Paul Stănescu, de care a fost apropiat în trecut când a prins loc pe listele PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22