PSD, reactie la criticile lui Iohannis: Speram ca iritarea presedintelui legata de cardul de sanatate nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani

P.c. | 08.05.2015

Pe aceeași temă

Gabriela Podasca, purtatorul de cuvant al PSD, a transmis, intr-un comunicat de presa, ca atacurile lui Klaus Iohannis s-ar putea sa dauneze colaborarii dintre Presedintie si Guvern. Podasca a mai spus ca"vrea sa creada" ca iritarea presedintelui legata de cardul de sanatate "nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din Sanatate", relateaza Hotnews.


"Am vazut astazi declaratiile presedintelui pe diverse teme. PSD a participat la toate consultarile convocate de presedinte. Guvernul a respectat relatia institutionala cu acesta, la fel si Parlamentul. Noi suntem preocupati ca linia corecta de pana acum sa fie mentinuta. Sunt foarte multe lucruri importante de facut pentru Romania si nu ne preocupa disputele. Vreau sa cred ca iritarea de astazi a presedintelui Iohannis nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de Sanatate. Asa cum vreau sa cred ca respingerea Codului Silvic nu a fost rezultatul lobby-ului unei firme din industria lemnului", precizeaza PSD. 

 

CITITI SI: Klaus Iohannis: Incercarile de modificare a legislatiei penale sunt neavenite. Lupta anticoruptie sa continue cu toata forta. Victor Ponta face politica externa de capul lui

 

Criticile presedintelui Iohannis

 

Klaus Iohannis a adus astazi mai multe critici partidului aflat la putere, legate atat de incercarile de modificare a legislatiei penale cat si de implementarea cardului national de sanatate si de politica externa dusa de Executiv.

 

Iohannis a spus ca modificarile pe care un grup de parlamentari incearca sa le impuna Codului Penal si Codului de Procedura Penala sunt neavenite si nu este de acord cu ele.

 

In privinta cardului national de sanatate, Iohannis a acuzat Guvernul ca a pregatit “prost” aceasta modificare.


Presedintele a mai spus ca premierul Ponta a plecat “pe cont propriu” in turneul efectuat in mai multe state arabe, aratand ca premierul nu a discutat cu el si ca aplica “o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui”.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22