PSD se înnoiește: Cozmin Gușă din nou în partid, Vasile Dâncu - recuperat, Firea - pe cai mari

Laurentiu Gheorghe | 16.12.2019

Gabriela Firea, proaspăt realeasă la conducerea PSD București (singura candidatură) a anunțat că Cozmin Gușă a revenit în sânul organizației Sector 1, după ce Dăncilă îl blocase într-un CEx.

Pe aceeași temă

La rândul lui, Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților de când a debarcat-o pe Dăncilă a doua zi după pierderea alegerilor prezidențiale, l-a anunțat pe eternul Vasile Dâncu pentru o funcție de conducere a formațiunii politice.

„Domnul Cozmin Gușă era delegatul PSD Sector 1, iar domnul Vasile Dâncu era invitat special. Nu voiam să dăm naștere unor întrebări, suspiciuni. Deschidem porțile partidului către intelectuali, către oameni de stânga. Nu se comportă ca un oportunist. (Gușă – n.r.) e un jurnalist, a fost membru la Sector 1, a fost exclus și a revenit în organizație. Așa mi-a spus președintele PSD Sector 1, nu dorește funcții, nu candidează pentru nicio funcție nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de țară.”, a spus Firea.

„Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Cele două anunțuri vin după ce organizația Brăila l-a ofertat pe Mihai Tudose pentru o funcție în partid, iar despre Sorin Grindeanu se vorbește de asemenea, Țuianu ar urma să revină și el, pentru a-și lua înapoi județul Dâmbovița de la clanul Plumb (mamă&fiu), precum și alți PSD-iști zburataciti pe vremea lui Dragnea și Dancila, așteptați să schimbe la față partidul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22