PSD-ul amână votul pe moțiunea împotriva lui Toader din Camera Deputaților. USR spune că de teamă

Laurentiu Gheorghe | 11.03.2019

În această săptămână, Camera Deputaților nu va avea ședința de vot final, astfel încât votul pe moțiunea simplă pe Justiție va fi amânat, scrie Ziare.com.

Pe aceeași temă

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a modificat programul de lucru al deputatilor, care, de obicei, prevedea o ședință de vot final miercuri, stabilind că în zilele următoare activitatea sa să desfășoare in comisii, potrivit unor surse parlamentare.

Conform acestora, decizia a fost luata in perspectiva in care proiectul bugetului de stat este retrimis de presedintele Klaus Iohannis la Parlament si urmeaza sa fie adoptat intr-o sedinta comuna a forului legislativ in aceasta saptamana.

Pe de alta parte, liderul USR, Dan Barna, a spus ca lipsa sesiunii de vot final la Camera Deputatilor este legata de faptul ca nu ar mai exista o majoritate a PSD in acest for legislativ.

"In momentul de fata, aparent, ca sa nu vorbesc de o certitudine, Liviu Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputatilor si atunci o sa vedem cat timp Parlamentul va functiona fara plen, fara sedinta de vot final, pentru ca este clar ca ii este frica de orice initiativa care odata ajunsa la vot ar putea sa pice si, dupa cum arata cifrele si dezbaterile interne, pare ca spre aceasta situatie ne indreptam.

E clar ca aceasta amanare a plenului tine foarte mult de faptul ca nu mai exista o majoritate a PSD la Camera Deputatilor", a declarat Barna, intr-o conferinta de presa sustinuta la Parlament.

Miercurea trecuta, sedinta de plen a Camerei Deputatilor unde urma sa fie votata motiunea pe Justitie a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce deputatii PSD au decis sa nu participe.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22