PSD vrea să îngroape instituțiile media care nu ridică osanale cuplului Dragnea&Tăriceanu

Redactia | 19.09.2018

PSD vrea să închidă toate instituțiile media care sunt critice cu actuala putere. Primul obiectiv este Realitatea Media care operează postul TV Realitatea. În prezent organizațiile județene au primit ordin să strângă semnături „reale” pentru a depune o plângere la CNA, instituție pe care o controlează politic.

Pe aceeași temă

 

 

 

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a trimis vineri o circulară către toate organizațiile locale din județ cu dispoziția clară de a strânge fiecare minimum 100 de semnături în vederea sesizării la CNA a televiziunilor care critică partidul și pe ”președintele Liviu Dragnea”. Circulara a fost publicată de ziarul Ancheta de Hunedoara.

 

Potrivit circularei:

 

”ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara@psd.ro tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături. Datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale, oamenii trebuie să știe ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.

 

Jurnaliștii de la Ancheta de Hunedoara mai notează că l-au contactat pe șeful PSD Hunedoara, dar acesta ”nu a putut comenta subiectul pe motiv că era într-o şedinţă, dar a promis că va reveni cu un apel telefonic de îndată ce se eliberează”.

 

Liderul PSD Hunedoara nu a răspuns nici la apelurile sau SMS-urile G4Media.ro.

 

Laurențiu Nistor este deputat PSD, fiind unul dintre parlamentarii care, pe 20 iunie, s-au constituit în gărzi de corp ad-hoc pentru Liviu Dragnea în Parlament i-au lovit cu pumnii și cu coatele pe jurnaliștii care încercau să îi pună întrebări liderului social-democrat.

 

 

"PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA," a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook

 

Furia realizatorului s-a declanşat în urma dezvăluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD Hunedoara Laurenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale. În adresă se precizează, în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. Reacţía liderului PSD şi documentul oficial le puteţi viziona aici.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22