PSD vs ALDE, etapa pe săbii. Un viceprimar PSD l-a amenințat cu sabia pe șeful ALDE din Izvoarele

Redactia | 25.05.2019

Marian Olan, viceprimar PSD din comuna Izvoarele (Giurgiu), l-ar fi amenințat pe șeful ALDE local, Alin Bănică, cu o sabie, pe motiv de trădare și concurență politică, susține cel din urmă.

Pe aceeași temă

Comuna Izvoarele a fost scena unui conflict care a escaladat cu amenințări violente între doi lideri locali ai coaliției aflate la guvernare.

Este vorba de viceprimarul PSD, Marian Olan, și președintele organizației ALDE din localitate, Alin Bănică.

”Vezi-ți, băi, de treaba ta, vezi-ți de treaba ta, băi handicapatule”, reacționează liderul ALDE după încercarea viceprimarului PSD de a-l îmbrânci, eșuată într-o bălăngănire armonioasă.

”Mariane, potolește-te, frate”, îi strigă un cetățean aflat de partea liderului ALDE și care filmează scena conflictului. ”Nu se face așa ceva pentru nimic în lume”, îi strigă acesta sentențios viceprimarului PSD iar un altul îi spune ”sună la 112, filmează-l, mă, întărâtă-l, mă”.

Alin Bănică a declarat pentru G4Media.ro că viceprimarul PSD ar fi venit după el în fața biroului firmei sale.

”A scos din mașină sabia și m-a amenințat, l-a lovit pe un prieten de-al meu care a încercat să-l oprească. M-a amenințat în legătură cu politica, eu am fost în trecut primarul localității și l-am susținut pe el și pe actualul primar, a fost o eroare. Mi-a reproșat că îl concurez”, a declarat Bănică.

Bănică susține că Olan era într-o stare avansată de ebrietate și, cu toate acestea, polițiștii, chemați prin 112 ”l-au lăsat să plece”.

Incidentul dintre cei doi aliați politici are loc pe fondul detașării la București, la Inspectoratul General de Poliție, a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu. Detașarea pentru 60 de zile a venit cu doar trei zile înaintea alegerilor într-un județ marcat de rivalități politice dure între diferitele partide, explică G4Media.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22