Puiu Hasotti: Reincep lucrarile Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

P.c. | 07.03.2015

Pe aceeași temă

Puiu Hasotti, senatorul PNL, ca lucrarile Comisiei pentru revizuirea Constitutie vor reincepe luni. Noile modificari vor fi supuse la vot in cadrul unui referendum care va avea loc in acelasi timp cu alegerile locale de anul viitor, relateaza ziare.com

 

Hasotti l-a inlocuit recent pe Crin Antonescu in aceasta comisie."Nu voi fi presedintele acestei comisii pentru ca nu am studii juridice, se pare ca senatorul PSD Ion Chelaru, care e jurist, va fi presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei" a declarat Hasotti, vineri, la Constanta.

 

Senatorul liberal este de parere ca exista vointa politica pentru revizuirea Constitutiei in acest an."Din cate am simtit, exista suficienta vointa politica pentru ca referendumul care sa aprobe revizuirea Constitutiei sa aiba loc in aceasta legislatura. Ori la sfarsitul acestui an, ori cu ocazia vreunui scrutin de la anul, alegeri locale. Pentru ca referendumul nu influenteaza cu nimic alegerile locale, si nici rezultatul acestora", a mai declarat acesta.
 

De asemenea, Puiu Hasotti crede ca toate cele cinci legi din codul electoral (legea alegerilor locale, legea alegerilor parlamentare, legea partidelor politice, legea finantarii partidelor si legea votului prin corespondenta) vor putea fi gata cel tarziu in aceasta toamna. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22