Quintus: “Conducerea PNL e vinovată că nu a avut rezerve pentru Primăria Capitalei”

Tudor Despina | 13.04.2016

Conducerea PNL este vinovată că nu a avut variante de rezervă pentru primăria Capitalei, crede Mircea Ionescu Quintus.

Pe aceeași temă

 

Președintele de onoare al liberalilor crede că partidul avea alte variante pentru înlocuirea candidaturii lui Ludovic Orban, retras după ce DNA l-a pus sub urmărire penală.

 

Eu aveam trei propuneri, nu le-am nominalizat, era vorba de trei femei care ar fi putut foarte bine să îndeplinească această funcție și să se opună doamnei ziariste de la PSD”, a spus Quintus, miercuri. El a nominalizat-o, printre altele, pe Adriana Săftoiu, potrivit Hot News.

 

De altfel, Săftoiu și Cătălin Predoiu au refuzat să candideze la Primăria Capitalei, iar Quintus a subliniat că actuala conducere a PNL e vinovată că nu a avut “cel puțin două-trei candidaturi importante” de rezervă pentru a intra în cursa pentru funcția de primar general al Bucureștiului:
 

E vina conducerii, în mijlocul căreia mă aflu, deci nu arăt cu degetul spre alții, arăt și spre mine. Noi trebuia să fim pregătiți să avem cel puțin două-trei candidaturi importante pentru această funcție, în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva”.

 

Cât despre Marian Munteanu, președintele de onoare al PNL a spus că e o “legendă” potrivită pentru București. Quintus a precizat că abținerea sa de la votul din Biroul Politic nu îl privea pe Munteanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22