Rădulescu-mitralieră, amendat pentru că a refuzat să-și pună masca într-o benzinărie

Redactia | 21.07.2020

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, a fost amendat pentru nepurtarea măștii și pentru că a jignit un polițist când l-a somat în legătură cu masca.

Pe aceeași temă

Poliția Capitalei a anunțat marți că un polițist din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră a fost sesizat de către un cetățean, în 17 iulie, că două persoane, bărbat și femeie, aflate în interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul le-a cerut celor două persoane să își fixeze corespunzător măștile.

Femeia s-a conformat, dar bărbatul a refuzat.

„La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contravențional, a adresat cuvinte și expresii jignitoare. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, transmite Poliția Capitalei, care nu face publică identitatea lui Rădulescu.

Contactat de Digi24.ro, deputatul a confirmat incidentul din benzinărie, însă susține că nu i-a jignit pe polițiști. Rădulescu spune că a decis să nu mai poarte mască deloc și că va contesta toate sancțiunile pe care le va primi. Rădulescu are și o explicație : „Președintele SUA, Donald Trump, a spus că nu trebuie obligat nimeni prin lege să poarte mască. Din momentul astă o să fac ce spune președintele Trump”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22