Raeţchi vs Carmen Dan:să lase mesajele formale şi să înlocuiască steagurile rupte din vămi

Dora Vulcan | 18.07.2017

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, i-a cerut ministrului de Interne Carmen Dan să-şi probeze fondul mesajelor sale formale despre importanţa tricolorului şi să dispună schimbarea steagurilor din vămi care arată ca nişte cârpe.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Asa arata drapelul României în Vama Nădlac II. În loc să îl înlocuiască, ministrul de Interne Carmen Dan a scris următorul mesaj emoționant de Ziua Drapelului: "Sunt convinsă că fiecare dintre noi se simte mândru când Tricolorul României stă cu demnitate alături de drapelele celorlalte state importante ale lumii sau atunci când îl vedem înălţându-se pe cel mai înalt catarg" - a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

 

  ”E stingheritor faptul că, în timp ce ministrul de Interne dă mesaje solemne despre importanţa drapelului, în vămi aveam steaguri rupte. Carmen Dan să ceară înlocuirea tututor drapelelor zdrenţuite, e o măsură administrativă elementară şi de o minimă decenţă”, spune Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL.

 

 

"Doamna Ministru de Interne Carmen Dan, mai multi romani au semnalat pe conturile de socializare starea deplorabila in care se afla steagul Romaniei la Vama Nadlac II, chiar la intrarea in tara. Am atasat imaginea. Nu este pentru prima data cand se intampla acest lucru - in urma cu doi ani, tot in Vama Nadlac, un alt drapel, arborat oficial, devenise practic o carpa. De Ziua Drapelului, politicienii lanseaza mesaje solemne. Chiar dvs. ati scris recent: 'Sunt convinsa ca fiecare dintre noi se simte mandru cand Tricolorul Romaniei  sta cu demnitate alaturi de drapelele celorlalte state importante ale lumii sau atunci cand il vedem inaltandu-se pe cel mai inalt catarg'. Acum aveti oportunitatea sa demonstrati ca acest mesaj nu a fost doar o formalitate", spune deputatul PNL.. 

 

 

"Chiar daca acest element poate fi considerat simbolic in raport cu marile erori ale PSD din economie, drapelul are o semnificatie cu totul speciala pentru cei din Ministerul de Interne sau pentru cei din Armata Romana. Sugestia mea este sa fixati masuri administrative severe pentru cei care tolereaza astfel de situatii. Pe langa inlocuirea drapelului rupt, va solicit, doamna Dan, sa cereti unitatilor din subordinea Ministerului verificarea si inlocuirea tututor drapelelor deteriorate", mai spune deputatul liberal.  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22