Raluca Prună: Justiția este nodul gordian pentru PSD, pe care se chinuie să îl taie

E.b. | 19.06.2017

Raluca Prună, fostul ministru al Justiției, afirmă, referindu-se la înregistrările apărute în media cu procurorul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, că ''justiția este nodul gordian pentru PSD''.

Pe aceeași temă

 

 

Se insinuează ideea anticipatelor. Ar fi o mișcare pripita, o soluție care in cel mai bun caz poate aduce o mica satisfactie de etapa, scrie Raluca Prună pe pagina ei de Facebook

 

Nu ar putea duce PSD acolo unde merita, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele intestine între clanuri rivale, trebuie lăsat sa ajungă in punctul in care tot prostul sa priceapă ca programul de guvernare nu este o noua biblie, ci o poveste fantasmagorică. In ciuda faptului ca i se repeta numele ritualic ca și când asta l-ar face sa devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric.

 

PSD ar trebui lăsat sa ajungă in punctul in care sa fie evident ca nu poată livra, sa se încurce in propriile hoc pocus'uri economice.


E absolut intamplator ca in acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrari dintr-o ședința interna cu procurorul șef anti-corupție. Ca așa știe PSD sa guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. 

 

Pentru toți cei care au 1 sinapsa, e evident ca justiția este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie sa îl taie, fără sa conteze ce lasa in urma. Pârjol in general, conchide Raluca Prună.


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22