Raluca Turcan: PNL a discutat cu Tariceanu dar nu i-a oferit nimeni conducerea partidului

Vlad Toma | 16.12.2016

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, a declarat astazi ca liberalii au avut discutii informale cu C.P. Tariceanu insa nu s-a pus niciodata problema ca acesta sa devina presedintele partidului liberal.

Pe aceeași temă

 

Raspunzand intrebarilor care i-au fost adresate, Turcan a declarat ca "la nivelul conducerii PNL nu s-a discutat nicio secunda despre oferirea functiei de presedinte al PNL lui C.P. Tariceanu," dar a admis ca au existat si vor mai exista discutii informale cu acesta.

 

Referindu-se la declaratiile lui Tariceanu, Turcan a afirmat ca a constat cu amaraciune declaratiile unui fost premier liberal care respinge cu brutalitate ideea unei guvernari de dreapta si a unei coalitii de dreapta in Romania.

 

Ea a precizat ca datoria PNL este sa ofere Romaniei un guvern care sa aiba un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei, axat pe investitii si pe locuri de munca, acuzand faptul ca PSD va duce la subdezvoltarea Romaniei asa cum a facut-o deja in administratia publica locala in locurile pe care le conduce.


Turcan a declarat de asemenea ca liberalii sunt constienti de raul pe care PSD poate sa-l ofere Romaniei si de pericolul la adresa unei dezvoltari pe termen lung a Romaniei.

 

Presedinta interimara a PNL arata ca partidul va fi reconstruit, avand intentia de a clarifica situatia politica a dreptei romanesti.


Ea considera ca oricine se apropie acum de PSD va fi inghitit de acest partid si va provoca o distrugere a valorilor liberale, ALDE urmand sa devina o remorca a PSD.

 

Turcan considera ca apropierea ALDE de PSD va duce la o "frauda de incredere", deoarece aceasta formatiune va renunta la valorile dreptei si va ajunge sa fie condus de PSD.

 

Presedinta PNL afirma ca partidul pe care il conduce va sustine coagularea unui pol politic de dreapta in Romania.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22