Raluca Turcan: PNL il invita pe ministrul Justitiei la o discutie despre cele doua ordonante

Vlad Toma | 30.01.2017

Raluca Turcan, presedinta PNL, l-a invitat pe Florin Iordache, ministrul Justitiei, la o discutie despre ordonantele de urgenta legate de gratiere si de modificarea codurilor penale, in cadrul unei sedinte a grupurilor parlamentare reunite ale PNL.

Pe aceeași temă

 

"Îi adresez public Ministrului Justiției, Florin Iordache, invitația de a participa la ședința grupurilor parlamentare reunite ale PNL, care va avea loc marți, începând cu ora 16.00, la Parlament," a afirmat presedinta PNL.

 

Turcan ii transmite ministrului ca va avea avea astfel ocazia sa prezinte motivele pentru care doreste sa mearga inainte cu initiativele legate de grațiere și de modificarea Codului Penal.

 

"Parlamentarii PNL își vor putea prezenta argumentele pentru care Ministerul Justiției trebuie să renunțe la acest demers legislativ, care depășește cadrul de competență al Guvernului, atât din punct de vedere al mandatului primit în Parlament pe baza programului de guvernare, cât și din punct de vedere constituțional," a mai transmis Turcan.

 

Presedinta PNL ii cere ministrului Justitiei sa dovedeasca, prin prezenta la aceasta intalnire, faptul ca este deschis către dezbaterea parlamentară și dialogul cu partidele de Opoziție.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22