Raluca Turcan: PNL nu va vota un guvern-feuda personala a unui lider abuziv-Liviu Dragnea

Dora Vulcan | 04.01.2017

"Lista Guvernului ne arata un PSD incapabil de modernizare, feuda personala a unui lider abuziv lui Liviu Dragnea”, a spus liderul interimar al PNL Raluca Turcan in Parlament, la votul de investire a guvernului Grindeanu. "PSD efectiv nu poate intelege ca aspiratiile cetatenilor sunt cu totul altele in acest moment al istoriei noastre. Oamenii cauta eficienta si responsabilitate in guvernare. Nimeni nu a votat ca PSD, ALDE si UDMR sa faca amnistia coruptilor", a spus Turcan care a anuntat la final ca PNL nu va acorda votul noului guvern.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Un Guvern trebuie sa fie al unei tari, acest Guvern nu va fi al Romaniei, ci doar al domnului Dragnea si nu va putea fi transformat intr-un guvern european dorit de romani. PNL nu va vota acest Guvern", a spus Turcan.

 

"Acest guvern se va ocupa de scaparea hotilor si a plagiatorilor. Domnilor Dragnea si Tariceanu, aveti curajul sa recunoasteti ca ati negociat amnistia faptelor de coruptie? (...) Prezenta lui Melescanu in guvern reprezinta o palma data poporului (...). Sa nu se fi gasit oare o alta propunere de om format in democratie sau Tariceanu are obligatii prea mari? Unde e interesul national in numirea lui Melescanu?", a intrebat sefa liberalilor.

 

"Poate aveti o bagheta magica, poate veti primi Premiul Nobel pentru economie, dar cum se face ca, dupa guvenarea PSD, saracii au devenit si mai saraci? (...) ", l-a intrebat Turcan pe Liviu Dragnea.  

 

"Ne mentinem opinia ca guvernarea e intemeiata pe o uriasa frauda de incredere. Oamenii nu au niciu vina, ei isi doresc si merita ce e mai bun. Acest guvern, in afara de propaganda, nu are ce sa produca pentru cei multi", a spus la final Raluca Turcan care a anuntat ca PNL nu-i va acorda votul noului guvern.

 

 

INREGISTRAREA CU DISCURSUL INTEGRAL, AICI

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22