Raluca Turcan (PNL): Victor Ponta a ajuns cea mai mare piatra de moara de gatul PSD dupa Adrian Nastase

P.c. | 03.06.2015

Pe aceeași temă

Raluca Turcan, vicelider al PNL, a declarat ca, prin coordonarea votului in cazul Sova, Victor Ponta da o noua lovitura PSD, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Turcan a mai spus ca Ponta trebuie sa demisioneze daca vrea sa salveze PSD.


"Prin coordonarea votului pentru Sova, Victor Ponta da a doua mare lovitura PSD dupa pierderea prezidentialelor. Cu Victor Ponta la conducere, PSD va pierde alegerile. Victor Ponta a ajuns azi cea mai mare piatra de moara de gatul PSD dupa Adrian Nastase. Daca vrea sa-si salveze partidul, Ponta ar trebui sa demisioneze", a declarat Turcan, citata de Hotnews


Premierul Ponta a declarat ca nu s-a discutat in PSD despre votul in cazul lui Dan Sova: "Nu pot sa comentez eu foarte mult ceea ce face Senatul. Din pacate nu mai are nicio legatura cu justitia ce se intampla, e o batalie politica, PNL vrea o chestie, noi nu vrem, nu inteleg de ce... Opozitia in loc sa ne spuna cum ar guverna ei bine, ei ne tot... cu dosarele, dar, intre timp, incep sa mai ramana ei mai putin tot cu dosare, ca asa le plac dosarele pana li se intampla lor, cand li se intampla, nu le mai plac", a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22