Raluca Turcan (PNL): Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului. Pana acum a simulat coabitarea cu Klaus Iohannis

P.c. | 14.05.2015

Pe aceeași temă

Raluca Turcan, vicepresedintele PNL, a declarat ca Victor Ponta nu poate coabita cu presedintele Klaus Iohannis considerand ca acesta trebuie sa plece din fruntea guvernului.  


"Victor Ponta nu poate coabita cu presedintele Klaus Iohannis. De aceea, Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului. Coabitarea de pana acum a fost simulata de Victor Ponta. Victor Ponta e conflictual si scandalagiu. E dependent de minciuna. Daca nu minte intr-o zi nu se simte bine. Este singurul lucru pe care stie sa-l faca profesionist. Noroc ca minciuna are picioare scurte. Daca cineva si-a facut cumva vreo iluzie ca Victor Ponta a invatat ceva din alegeri, acum il poate vedea pe adevaratul Victor Ponta. Singurul arsenal politic a fost intotdeauna minciuna, dublul limbaj, improscarea cu noroi" afirma Turcan intr-o declaratie transmis HotNews.ro. 

 

CITITI SI: VIDEO Klaus Iohannis, replica DURA pentru Ponta pe Codul silvic: Am cerut SRI sa VERIFICE informatiile premierului legate de traficul de influenta. Daca ele NU se confirma, primul ministru va RASPUNDE

 

Iohannis a declarat, joi, ca afirmatiile premierului Ponta legate de traficul de influenta care ar fi avut loc in PNL si chiar la nivelul Administratiei Prezidentiale in privinta Codului Silvic sunt "foarte grave". Nu a existat la nivelul Administratiei Prezidentiale si nici in PNL nici o discutie cu lobby-isti", a declarat Iohannis, atentionind ca a cerut SRI sa verifice informatiile premierului in aceasta privinta si a subliniat faptul ca, daca ele nu se verifica, premierul va trebui sa raspunda. Premierul Ponta a afirmat aseara, la B1 Tv, ca reprezentanții firmei austriece Schweighofer s-ar fi intalnit cu mai mulți politicieni liberali si că acestia ar fi dezinformat Administrația Prezidențială in privinta Codului Silvic.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22