Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: Ferecați ușile pentru aleșii PSD, zdrobiți-i în alegeri!

Dora Vulcan | 09.08.2019

Rareș Bogdan le-a cerut liberalilor întruniți în Consiliul Național, care l-au ales prim-vicepreședinte al PNL, să nu deschidă ușa niciunul ales local al PSD și să-i zdrobească în alegeri.

Pe aceeași temă

„Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați, vă râdeau în față. Azi nu aveți ce să vorbiți cu ei, zdrobiți-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră”, a spus Rareș Bogdan, de la tribuna Consiliului Național al PNL care l-a ales prim-vicepreședinte la propunerea președintelui Ludovic Orban.

Rareş Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepreşedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, cu 2.719 voturi pentru, 41 împotrivă, iar nouă voturi au fost nule.

„Trec la alegerea prim-vicepreședintelui PNL. lar propunerea mea pentru această funcție, pe care am prezentat-o și în cadrul Biroului Executiv este în persoana lui Rareș Bogdan. Trebuie să recunosc că este o promovare la excepțional. Sunt mulți colegi cu vechime în partid care au dus o bătălie în partid și care ar fi putut candida pentru această funcție. Am ales totuși această propunere pentru că promovările excepționale se fac după rezultate excepționale. Trebuie să recunoaștem că Rareș Bogdan a plecat de la măsuța lui, a abandonat cariera jurnalistică și a venit alături de noi pentru a candida la Parlamentul European. A fost o decizie importantă. Din prima zi, din momentul desemnării ca și candidat în fruntea listei pentru PE, Rareș Bogdan a fost timp de trei luni zi și noapte alături de mine, de colegi, de fiecare județ și a pus umărul la această frumoasă victorie a PNL. Din acest motiv îl propun și vă cer să îl votați în funcția de prim-vicepreședinte al PNL pe prietenul, camaradul și colegul nostru de luptă Rareș Bogdan”, a declarat Ludovic Orban, la Consiliul Național al PNL.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22