Razboi pe Facebook intre consilierii fostului si actualului presedinte. Totul a pornit de la o postare a purtatoarei de cuvant a lui Iohannis

Fara Autor | 29.12.2014

Pe aceeași temă

Fostul consilier prezidential pentru afaceri europene al lui Traian Basescu, Bogdan Manoiu, critica, luni, activitatea noii administratii Iohannis, remarcand ca "misiunea schimbarii seamana izbitor cu proiectul debasificarii promovat cu amenintare stalinista in campania electorala", scrie Hotnews.

Manoiu este al doilea fost consilier prezidential din mandatul lui Basescu la Cotroceni care se arata revoltat fata de atitudinea noii administratii Iohannis, dupa ce si Sebastian Lazaroiu ironizand-o Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al noului presedinte. 

Bogdan Manoiu porneste de la un comnetariu facut pe Facebok de purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, titrat "Cotroceni - 25 de ani de - Prima mea saptamana la Palatul Cotroceni: intre intepenirea institutiei si nerabdarea de a vedea cat mai curand semnele schimbarii".

"A trecut abia o saptamana. Pentru cine cunoaste partea administrativa a palatului, e cunoscuta si austeritatea mediului, o austeritate functionala care sa corespunda functiei principale a spatiului, aceea de lucru. Daca primii pasi ai schimbarii sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate si tavile chelnerilor, daca astea sunt problemele tarii, ma ingrozesc la gandul schimbarilor de fond in <>", scrie Bogdan Manoiu. 

In opinia lui Manoiu, "misiunea schimbarii seamana izbitor cu proiectul <> promovat cu amenintare stalinista in campania electorala. Parca adversarul domnului Iohannis in alegeri a fost domnul Ponta sau ma insel?"


El reaminteste ca asa-numitii basisti "l-au votat pe domnul Iohannis si in baza apelului lansat de presedintele Basescu in data de 14 noiembrie". 

Si un alt  fost consilier al lui Traian Basescu a ironizat-o pe Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al lui Iohannis, dupa ce aceasta a postat pe Facebook, un comentariu intitulat "Cotroceni- 25 de ani de ", in care vorbeste despre nevoia de debaronizare a intregii administratii, nevoie de care si-a dat seama pe culoarele Palatului Cotroceni.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22