Rădulescu-mitralieră, atac la adresa ”băiețașului” Negoiță pentru că-l contestă pe Dragnea

Dora Vulcan | 21.09.2018

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu-mitralieră a lansat vineri un atac virulent la adresa primarului de la sectorul 3, Robert Negoiță și a spus că va cere la următorul Comitet Executiv să i se retragă sprijinul politic.

Pe aceeași temă

 

 

 „Vreau să îi transmit prin intermediul vostru că dacă eu am terminat șef de serie la Facultatea de Medicină, înainte de 1989, și el a făcut bacalaureatul la 30 de ani, pentru că înainte punea mochetă pe jos, pe unde punea el, să spună televiziunilor și oamenilor câți procurori DNA mănâncă la el la hotel și să spună de dosarul lor de 20 de milioane de euro evaziune fiscală pe care a făcut-o el și companiile lui. El este un nimeni, acest băiețaș, și pentru că a făcut această declarație, o să îi cer în viitorul CEx să i se retragă sprijinul din funcția pe care i-am dat-o noi, partidul, de președinte pe municipii, pe toate municipiile PSD”, a spus Cătălin Rădulescu, citat de PRO TV.

 

”Să se ducă în Piața Victoriei să facă miting cu cei care strigă împotriva noastră 'Ciuma Roșie.' E zero barat, e prea mic pentru mine ca să vorbesc cu el. Dacă a făcut Bacalaureatul la 30 de ani, vă dați seama ce personalitate marcantă a partidului nostru este Robert Negoiță”, a declarat deputatul PSD.

 

În ceea ce privește acuzațiile conform cărora Negoiță s-ar fi întâlnit la hotel cu procurori DNA, acesta a spus: „Le am de unde le am, dar în scurt timp o să vă dăm și fotografii, ca să vedeți cine mănâncă la el, cum își închide dosarele și să spună despre dosarele de evaziune fiscală. Poate că vrea să și-l închidă și poate de asta a ieșit împotriva domnului președinte Liviu Dragnea. Altfel nu înțeleg ieșirile lui”.

 

Negoiță s-a poziționat de partea contestatarilor lui Liviu Dragnea, declarând, înainte de ședința Comitetului Executiv de vineri, că alegerea unei noi conduceri a partidului este o idee care trebuie luată în calcul.

 

Conflictul politic dintre Rădulescu și Negoiță nu este nou. Deputatul PSD l-a atacat pe edil și în aprilie, când lui Rădulescu i s-a retras sprijinul politic, „Eu sunt în relaţii ok cu toată lumea. Singura antipatie pe care o am e faţă de un singur individ, care şi-a permis să vorbească împotriva mea în CEx, domnul Robert Negoiţă. Dacă dânsul a zis că va vota cu două mâini pentru măsura lui Valeca şi eu voi vota de acum înainte orice măsură împotriva lui. Îmi pare rău că n-am votat să fie exclus din partid, dar, uite că, pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti”, a afirmat atunci Rădulescu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22