Rădulescu-Mitralieră: Vor fi schimbaţi 8-9 miniştri; să fie numiţi cei cu expertiză

E.b. | 22.01.2018

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, poreclit «Mitralieră», sustinea, înaintea şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al PSD, că un sfert dintre actualii miniştri vor pleca.

Pe aceeași temă

 

 

Rădulescu a precizat că în CEx va fi făcută o analiză a ministerelor şi o evaluare a fiecărui ministru, astfel încât "de data asta să fie numiţi miniştri cu expertiză".

 

Deputatul spune că în şedinţa de luni a PSD va fi făcută o analiză a ministerelor şi a fiecărui ministru, după care se va stabili ce miniştri vor rămâne şi vor urma negocieri cu filialele pentru desemnarea noilor miniştri.

 

"Cam un sfert dintre miniştri vor pleca şi vor fi înlocuiţi. Cred că de data asta se va face o analiză serioasa, astfel încât să fie puşi miniştri cu expertiză", a declarat Rădulescu înaintea şedinţei CEx, conform News.ro.

 

El a spus că filiala Argeş, de exemplu, trebuia să facă nominalizarea pentru Ministerul Comunicaţiilor, dar nu va nominaliza o persoană pentru acest portofoliu pentru că nu are pe nimeni cu expertiză. "Am stabilit că, neavând un om cu expertiză aşa bună, sa nu propunem o persoană pentru acest minister. Asta trebuie să fie valabil pentru fiecare organizaţie - dacă nu are pe cineva cu expertiză, să nu propună de dragul de a propune", a adăugat Rădulescu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22