Reacția lui Dragnea la solicitarea lui Grindeanu de a demisiona din fruntea PSD

I.g. | 18.06.2017

Liviu Dragnea a declarat, duminică, după citirea moțiunii de cenzură în Parlament, că a discutat în partid despre varianta de a demisiona din fruntea PSD, așa cum îi cere premierul Sorin Grindenau. Concluzia: ”Un președinte al PSD nu poate să reacționeze în felul ăsta când un membru îi cere”.

Pe aceeași temă

 

​„Nici nu am cum să dau curs. Am avut o discuţie chiar în CEx, i-am întrebat pe colegii mei dacă se pune problema să discutăm şi au zis că nici vorbă. Totuşi, un preşedinte al PSD nu poate să reacţioneze în felul ăsta când un membru îi cere”, a spus Liviu Dragnea. Premierul Sorin Grindeanu a precizat, în repetate rânduri, de la momentul declanșării crizei politice actuale, că va demisiona din Guvern doar dacă și Dragnea va demisiona din fruntea partidului.

 

„Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să-şi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu. Vreau să va asigur pe toţi că mă voi comporta în aceşti parametri, dar responsabilitatea numărul 1 stă pe umerii celui care a dus România în această situaţie, şi anume Liviu Dragnea. (...) Varianta pe care mi-o doresc acum este ca Liviu Dragnea să-şi asume acest eşec şi să-şi dea demisia. În secunda doi voi face acelaşi lucru. Cred că asta e varianta corectă", a precizat, joi, Sorin Grindenau. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22