Reactia lui Gabriel Oprea dupa alegerea lui Dragnea la sefia interimara a PSD

T.d. | 22.07.2015

Pe aceeași temă

Votul acordat astazi lui Liviu Dragnea este foarte clar, iar optiunea pentru continuarea guvernarii ramane stabila, a spus liderul UNPR Gabriel Oprea, ca reactie la alegerea lui Dragnea la sefia interimara a social-democratilor.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei sustine in continuare guvernul Victor Ponta, precizeaza Oprea, intr-o declaratie citata de Agerpres.

PSD ramane cel mai mare partid din Romania si, impreuna cu UNPR si ceilalti parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare buna, cu rezultate concrete si vizibile pentru cetateni. Vom merge mai departe impreuna, pentru echilibrul politic si economic, si pentru interesul national si pentru Romania”, precizeaza Gabriel Oprea.

Liderul UNPR isi exprima, totodata, sustinerea si pentru presedintele Klaus Iohannis in ce priveste politica de securitate nationala a tarii.

Liviu Dragnea preia sefia interimara a PSD, dupa ce a castigat votul de astazi din Comitetul Executiv National. Votul a fost clar in favoarea lui Dragnea, 65 la 18. Contracandidata sa, Rovana Plumb, a pierdut, iar astfel si Victor Ponta – cel care a sustinut-o, a pierdut controlul partidului.

S-a finalizat votul, CEx mi-a acordat un vot de incredere pentru a putea afirma o echipa larga care sa poata pregati in termen foarte scurt un plan concret de actiuni, un program politic pe termen lung care sa ajute la dezvoltarea Romaniei.

Una din principalele concluzii a fost ca PSD e un partid unit care poate trece peste crize mai mici sau mai mari, e si motivul pentru care sunt aici impreuna cu Rovana, care ramane presedinta Consiliului National, un om politic care mai are multe de spus”, a spus Dragnea, dupa sedinta CExN.

Tot astazi, social-democratii au decis organizarea unui congres in 16 noiembrie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22