Reactia lui Tariceanu la alegerea lui Dragnea la sefia interimara a PSD

T.d. | 23.07.2015

Pe aceeași temă

Votul dat in Comitetul Executiv National al PSD pune capat unei perioade agitate pentru social-democrati, sustine copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu.

El l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru alegerea la sefia interimara a PSD, precizand ca ALDE va continua colaborarea cu Victor Ponta, in actuala coalitie.

Votul exprimat de o majoritate semnificativa in Consiliul Executiv National a dus la incheierea unei perioade de incertitudini si framantari in PSD, fapt pe care ALDE il saluta si care creeaza premisele unei bune stabilitati politice si a continuarii mandatului pe care coalitia de guvernare s-a angajat in 2012 in fata electoratului sa il duca la bun sfarsit.

Felicit in numele ALDE pe presedintele interimar ales, domnul Liviu Dragnea, si tin sa subliniez ca vom continua buna colaborare cu prim-ministrul Victor Ponta si cu partenerii nostri politici din coalitia de guvernare”, transmite presedintele Senatului, citat de HotNews.

Liviu Dragnea preia sefia interimara a PSD, dupa ce a castigat votul de ieri din Comitetul Executiv National. Votul a fost clar in favoarea lui Dragnea, 65 la 18. Contracandidata sa, Rovana Plumb, a pierdut, iar astfel si Victor Ponta – cel care a sustinut-o, a pierdut controlul partidului.

Tot ieri, social-democratii au decis organizarea unui congres in 16 noiembrie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22