Reactia premierului Ponta la scrisoarea lui Mircea Geoana

T.d. | 17.03.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a reactionat la scrisoarea transmisa de Mircea Geoana liderilor PNL, prin care propune o alianta.

"Mă bucur că lucrurile s-au clarificat, sunt oficiale, sunt pe faţă. Când am luat decizia anul trecut de a ne despărţi de Geoană şi Vanghelie, era clar că aveau un alt proiect politic, probabil alături de PNL. Vanghelie probabil că nu mai poate o perioadă să participe la acest proiect, va participa Geoană alături de Gorghiu, dar cred că Gorghiu trebuie să ceară scuze celor care i-au crezut în noiembrie că ei vor să facă politica fără traseişti, fără oameni care au fost în PSD. Înseamnă că i-au păcălit pe oamenii ăia, cei care i-au crezut. Eu nu am crezut", a spus Ponta, potrivit Romania Libera.

Mircea Geoana vrea o alianta cu PNL. Senatorul le-a trimis, marti, o scrisoare deschisa liderilor liberali Alina Gorghiu si Vasile Blaga prin care propune constituirea unui grup comun de lucru intre PNL si noua formatiune Partidul Social Romanesc (PSR). Geoana vorbeste si despre un calendar de consultari.

"Timpul nu mai are rabdare cu noi. Evolutiile interne si internationale cer in mod imperios o Romanie puternica, inarmata cu un nou model politic si institutional, cu un model economic si social regandit. Pe scurt, un Nou Proiect de Tara, pe care 91 la suta dintre cetateni ni-l cer si pe care votul din 16 noiembrie il face posibil”, sustine Geoana.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22