Rebengiuc: Familia, o uniune consfinţită între 2, 3, 4, 5, oameni. Nu poţi să dai o definiţie

E.b. | 28.05.2017

Victor Rebengiuc a vorbit într-un interviu acordat Digi 24 despre căsnicia sa de 52 de ani, ce înseamnă o familie şi de ce este pusă în discuţie redefinirea familiei, de ce se discută despre legătura legală dintre doi bărbaţi sau două femei.

Pe aceeași temă

  

Actorul a mărturisit că are colegi care au această opţiune pentru genul acesta de viaţă şi care sunt oameni normali, cultivaţi.

 

Despre căsnicia de 52 de ani pe care o are cu actriţa Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc spune că nu există un secret. "Nu e niciun secret. Am fost căsătoriţi şi am rămas căsătoriţi. Ne-am ciondănit, ne-am împăcat. O familie înseamnă o uniune consfinţită între 2, 3, 4, 5, 7 oameni de a trăi împreună în bune condiţiuni şi bună înţelegere. Nu poţi să dai o definiţie”, spunea actorul, la Digi24.

 

Victor Rebengiuc afirmă că uniunea dintre două persoane de acelaşi sex nu ar trebui să deranjeze pe nimeni.

 

De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal şi care vrei să îţi iei nevastă o femeie căsătoria sau legătura legală între doi bărbaţi sau două femei? Cu ce te împiedică? Ce se întâmplă? Se dărâma ceva? Am avut colegi, cred că mai am şi acum, care au această opţiune pentru genul ăsta de viaţă. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaborăm în cele mai bune condiţiuni, nu sunt nişte ţepoşi să te fereşti de ei că te molipseşti de ceva, sunt nişte oameni normali, foarte cultivaţi, de la care poţi să înveţi multe lucruri”, susţine Victor Rebengiuc.

 

Citeşte şi: Victor Rebengiuc: Vreau să știu cum a făcut Dragnea moșia. Bogătași proveniți din politică 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22