Referindu-se la Băsescu, procurorul general anunţă că respinge atacurile «subculturale»

E.b. | 14.02.2017

Augustin Lazăr, procurorul general, a anunţat că respinge ferm atacurile "subculturale" la adresa conducerii Ministerului Public, venite din partea unor persoane publice implicate în proceduri judiciare în curs. Ar fi vorba, în primul rând, despre Traian Băsescu.

Pe aceeași temă

 

 

Punct de vedere al domnului Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

 

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, respinge ferm atacurile subculturale la adresa conducerii Ministerului Public, venite din partea unor persoane publice implicate în proceduri judiciare în curs.
Totodată, procurorul general asigură opinia publică despre faptul că acționează energic pentru îndeplinirea rolului constituțional al Ministerului Public de a reprezenta interesele generale ale societăţii şi de a apăra ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor
, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

 
 

Aceste precizari au venit imediat după ce Traian Băsescu a scris pe Facebook că procurorul general şi procurorul-şef al DNA mint, prin omisiune, când spun că lupta anticorupţie este în pericol.

 

 

...În acelaşi timp, Preşedintele României îşi susţine bătălia cu PSD prin formulări de genul “jos mâinile de pe DNA”, iar Procurorul General, Augustin Lazăr, şi Procurorul şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, lansează în zeci de interviuri în presa internă şi, mai ales, în presa internaţională informaţia falsă că lupta anticorupţie este în mare pericol din cauza intenţiei politicienilor de a modifica CP şi CPP. Ei mint însă prin omisiune, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22