Retragerea lui Ponta de la conducerea PSD, REACTII. Rovana Plumb: Nu exista posibilitatea sa demisioneze si din fruntea Guvernului

Fara Autor | 12.07.2015

Pe aceeași temă

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a declarat că nu există varianta ca Victor Ponta să se retragă din fruntea Guvernului, pentru că acest lucru ar genera "o criză politică majoră".

 

"Decizia lui Victor Ponta demonstrează clar preocuparea sa pentru partid, faptul că rămâne în continuare ca prim-ministru demonstrează că, până la capăt, împreună în coaliţia la guvernare, vom răspunde aşteptărilor românilor şi ne vom duce la bun sfârşit toate angajamentele. (...) A luat această decizie ca să-şi poată demonstra nevinovăţia. Sunt convinsă că Victor Ponta e nevinovat şi cu toţii aşteptăm să revină la conducerea executivă a partidului'', a spus Rovana Plumb, la Antena 3.

 

Despre posibilitatea demisionării din fruntea Guvernului

"Nu există această posibilitate. Dacă la partid putem prelungi interimatul fără să existe probleme sau crize, la Guvern prelungirea interimatului ar duce la o criză politică majoră. Ori ne-am angajat foarte clar că avem nevoie în această perioadă de stabilitate politică, economică, dar şi stabilitate socială. Vom vedea ce se va întâmpla când Parlamentul îşi va relua activitatea", a mai spus Rovana Plumb.

 

Ponta va continua să participe la ședințele conducerii PSD: "Victor Ponta, în calitate de premier, va fi prezent la toate reuniunile noastre politice, atât în cadrul BPN, CExN, cât şi în cadrul Coaliţiei", a mai afirmat ministrul Muncii.  

 

Victor Ponta a anunțat duminică seara că a luat decizia de a “nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid" pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

 

Spune că rămâne însă în fruntea Guvernului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22