Reuters: Rusia mobilizeaza trupe si armament greu la granita cu Ucraina

P.c. | 28.05.2015

Pe aceeași temă

Conform unui jurnalist Reuters, armata rusa mobilizeaza trupe si piese de armament greu – lansatoare de rachete, tancuri – la granita cu Ucraina, relateaza Hotnews.

 

Trupele sunt masate la baza poligonului de tragere Kuzminski, aflat la circa 50 de km de granita cu Ucraina. Vehiculele si tancurile aveau placutele de inmatriculare sterse, fiind lipsite de insemne militare.

 

CITITI SI: Aleksandr Grușko, ambasadorul Moscovei la NATO: Rusia vede extinderea NATO ca pe o amenințare si va lua masuri de retorsiune în cazul consolidării Aliantei în Europa

 

Ministrul rus al Apararii a declarat ca nu comenteaza aceste informatii in timp ce soldatii au declarat ca sunt detasati la aceasta baza pentru exercitii militare simple, sugerand ca prezenta lor nu este legata de situatia din Ucraina.
 

Intrebat de Reuters daca numarul mare de armament si trupe fara insemne de la granita cu Ucraina sunt un indiciu ca Rusia planifica o invazie a tarii vecine, purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov a declarat: "Consider ca formularea acestei intrebari este nepotrivita ca atare".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22