RFI Gorghiu: PSD întreţine o Românie a privilegiilor, pentru cei conectaţi la resursele ţării

Vlad Toma | 07.11.2016

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a declarat astazi, intr-un interviu pentru RFI, ca premierul Dacian Ciolos nu se va implica in mod activ in campania electorala pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Pe aceeași temă

 

Gorghiu a mai afirmat, in interviul pentru RFI, ca PSD sustine o Romanie a privilegiilor pentru anumite grupuri conectate la resursele statului:

 

"Domnul Dragnea uită că este reprezentantul acelui partid care nu-şi doreşte o Românie a şanselor egale, întreţine o Românie a privilegiilor pentru cei puţini şi foarte bine conectaţi la resursele administraţiei. Luaţi ca exemplu judeţele administrate de liberali şi faceţi o comparaţie superficială cu cele care sunt conduse şi ocupate de pesedişti de-a lungul vremii.

 

Veţi vedea foarte clar această diferenţă intre acele judeţe conduse de liberali, dezvoltate şi care au nivel de bunăstare ridicat şi acele judeţe, cum este Teleormanul, condus de Liviu Dragnea 12 ani, care a fost transformat într-un pol al sărăciei din România. Domnul Dragnea poate să stea toată campania în faţa flipchartului şi să rezolve ecuaţii.

 

Nu-l mai crede nimeni nici când vine vorba de o comparaţie cu Dacian Cioloş, dar nu face faţă nici unei comparaţii cu alt lider politic, pentru că domnia sa a avut posibilitatea să tot facă ce promite acum de 26 de ani. Orice promisiune pe care o lansează în această campanie electorală se loveşte de întrebarea de ce, domnule Dragnea, abia după 11 decembrie? PSD este un sistem care nu poate reprezenta viitorul, este o ipostază a stagnării şi un partid care a ţinut România pe loc".

 

Cititi interviul integral pe site-ul RFI.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22