RFI Nicuşor Dan: USR va vota împotriva înfiinţării comisiei de anchetă a Guvernului Cioloș

Vlad Toma | 12.01.2017

Nicuşor Dan, liderul USR, a declarat astazi, intr-un interviu pentru RFI, ca parlamentarii din formatiunea sa politica vor vota impotriva înființării comisiei de ancheta pentru anchetarea rectificarilor bugetare ale Guvernului Cioloș.

Pe aceeași temă

 

"Este un demers populist, este o încercare de a găsi un vinovat pentru faptul că promisiunile PSD din campania electorală nu se puteau realiza", a afirmat Nicusor Dan, in interviul pentru RFI.

 

El a a mai spus insa ca parlamentarii USR vor participa la comisia de anchetă, pentru a-si exprima punctul de vedere.

 

Dacian Cioloş, fostul premier al Romaniei, a declarat ieri la RFI ca, prin infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru verificarea activitatii fostului Guvern, PSD vrea sa dea vina pe tehnocrati pentru lucrurile care nu functioneaza.

 

Daca ar fi existat o gaura in buget, asa cum a afirmat Dragnea, asta s-ar fi vazut in deficitul bugetar, a spus fostul premier, precizand ca se transmit mesaje eronate, in interesul unora, care acum trebuie sa-si indeplineasca promisiunile electorale.

 

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat zilele trecute ca guvernul condus de Dacian Ciolos ar fi lasat o gaura de 10 miliarde in bugetul Romaniei, precizand ca va face o comisie parlamentara pentru anchetarea acestui caz. Afirmatiile lui Dragnea au fost respinse de fostul premier Ciolos si de alti fosti ministri care au transmis ca Dragnea inventeaza tot feluri de lipsuri imaginare pentru a justifica faptul ca nu isi va putea pune in aplicare promisiunile electorale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22