RFI România se lansează la Sibiu, pe 89 FM

Fara Autor | 15.04.2016

RFI România se lansează astazi la Sibiu. Cu această ocazie jurnaliştii RFI România realizează vineri, 15 aprilie, 4 ore de emisiuni speciale în direct din Centrul de informare situat in Piata Mare.

Pe aceeași temă

 

Principalele teme ale actualităţii culturale din Sibiu vor fi prezentate de Mihaela Dedeoglu și invitatii ei în emisiunea Zebra, dimineața între 10:00 și 13:00.

 

De la ora 16:00, Ovidiu Nahoi, redactor sef RFI România, realizează emisiunea Decriptaj în studioul mobil RFI având ca subiect Sibiul, orașul multietnic și multicultural. O adevarată fereastră a României către Europa Centrală, cu puternice legaturi economice și culturale cu aceasta zonă.

 

RFI a aniversat recent 25 de ani de prezența radio în România timp în care a promovat un jurnalism de calitate bazându-se pe două concepte cheie, libertate și responsabilitate. In această lume din ce în ce mai agitată RFI Romania rămâne un actor media care se interesează de ceea ce se întâmplă peste granițele țării, sprijinându-se pe o echipă redacțională aflată la București și Paris, dar și pe o rețea de corespondenți prezenți în mai mult de zece țări.

 

Partener: Asociația Ille et Vilaine Sibiu

 

Despre RFI România

 

RFI România difuzează programe în română şi în franceză consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe  proprii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj, Sibiu, Timisoara şi Chişinău. Alte 60 de posturi de radio locale din ţară preiau o parte din programe.

 

Conform studiului CSOP - TNS din decembrie 2015, în ultimii doi ani RFI România a reuşit să fidelizeze şi să atragă noi categorii de public, ajungând la o audienţă zilnică de 5,7%.

 

Post de radio decorat în decembrie 2015 cu Ordinul Meritul Cultural în semn de apreciere pentru profesionalismul, obiectivitatea şi dăruirea puse în realizarea actului jurnalistic, impunându-se ca un exemplu de abordare responsabilă a informaţiei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22