Rise Project-TeleormanLeaks: partide de vânătoare cu Dragnea, lideri PSD şi conducerea TelDrum

Redactia | 18.11.2018

Rise Project anunţă o nouă anchetă din seria TeleormanLeaks și prezintă un material video de la partide de vânătoare, în care, alături de Liviu Dragnea, apar lideri PSD şi persoane din conducerea TelDrum.

Pe aceeași temă

RISE Project a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un video de la mai multe partide de vânătoare la care au participat, alături de președintele PSD Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Ioan Mang, Marian Oprişan.

Alte personaje care apar sunt Petre Pitiş, director general Tel Drum, cu care Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit de 10 – 15 ani, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum, Florea Neda, acţionar Tel Drum, fost manager.

În 5 noiembrie, Rise Project a publicat primele dezvăluiri dintr-o serie bazată pe mii de documente, numere de telefon, emailuri, fotografii şi clipuri video vând legătură cu compania Tel Drum, amintește G4Media.ro.

Un document dintre cele publicate până acum de Rise Project arată că Liviu Dragnea și directorul Tel Drum, Petre Pitiș, au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani, dezvăluie Liviu Avram în Adevărul.

Dragnea a susținut, luni, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu Pitiș, de „peste 10-15 ani”.

De altfel, el a negat orice legătură cu această companie din Teleorman și a negat că firma i-a plătit ceva ce s-a realizat pe proprietatea lui din județ.

Potrivit documentelor publicate de jurnaliștii de la Rise Project, Liviu Dragnea și Petre Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Prejudiciul în acest dosar este de 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi de 20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22