Robert Negoiță: O echipă de conducere a PSD formată din Dăncilă, Oprișan și Bădălu, un coșmar

Laurentiu Gheorghe | 13.06.2019

Președintele PSD sector 3, Robert Negoiță, a declarat înainte de CEx că trioul anunțat dorit de Dăncilă la conducerea partidului cu Oprișan, președinte executiv și Bădălău, secretar general ar fi un coșmar

Pe aceeași temă

„Pot să mă abțin? …Un coșmar”, a răspuns Negoiță la întrebarea cum vede o echipă formată din cei trei confirmați pe primele trei funcții din partid la următorul Congres.

La insistențele jurnaliștilor, Negoiță a adăugat: „Nu vreau să, intru prea mult în detalii, așa scenarii putem să ne imaginăm multe. Acesta pe care mi l-ați spus e într-adevăr de coșmar dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”.

Cât privește banii lipsă din bugetele primăriilor, Negoiță acuză Executivul: „PSD are probleme de rezolvat în interior și să răspundă de ce cetățenii au devenit atât e pesimiști, ca și mine, referitor la guvernarea asta. Până nu răspundem, nu trebuie să avem alte preocupări. Am spus marți că ni s-a promis că se dau banii înapoi. Am văzut că nu sunt probleme, cum să nu fie, cât s-au fuat banii pe primele 3 luni, guvernul a furat banii administrației publice locale".

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, începând cu ora 11:00, la sala grupului parlamentar al partidului de la Camera Deputaţilor. Social-democraţii vor discuta în această şedinţă despre Congresul partidului din data de 29 iunie, despre modificarea statutului partidului, despre programul politic şi candidaţii la şefia PSD.

Gruparea lui Paul Stănescu, împreună cu Marcel Ciolacu și alți baroni PSD, ar dori să forțeze amânarea Congresului anunțat deja pentru data de 29 iunie sau să se asigure că vor controla funcția de președinte executiv.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22