Robert Negoita (PSD): Daca tot discutam despre o remaniere, de ce nu cooptam in noul cabinet PNL si PMP?

T.d. | 03.12.2014

Pe aceeași temă

"Daca tot discutam despre o remaniere de guvern, de ce sa nu cooptam in noul cabinet PNL si PMP?”, intreaba retoric vicepresedintele PSD, Robert Negoita, potrivit Hotnews.

"Daca tot discutam despre o remaniere de guvern, in urma careia se pare ca vom avea in noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD si UDMR - care este la ora aceasta la guvernare), de ce sa nu cooptam in noul cabinet PNL si PMP? Vom avea, astfel, un guvern de uniune nationala si, implicit, garantia unui act guvernamental echilibrat, cu larga sustinere in Parlament", mentioneaza Negoita intr-un text postat joi pe contul sau de Facebook.

El sustine ca aceasta ar fi "o conditie absolut necesara in perspectiva anului viitor, ce se anunta plin de provocari atat pe plan intern, cat si extern".

"Un astfel de guvern, intr-o coabitare cu ceea ce eu sper sa fie un altfel de presedinte - Klaus Iohannis, poate reprezenta o reactie inspirata a clasei politice in urma votului din noiembrie. In plus, aceasta mutare va fi si pe placul noului presedinte ales, care astazi declara ca este nevoie de un guvern care sa aiba in vedere si masuri de dreapta...", mai sustine Negoita.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22