Romașcanu, după ce președintele Iohannis a acuzat PSD de criza sanitară: Și-e pierdut uzul rațiunii

Redactia | 30.07.2020

PSD a reacționat imediat după atacul lansat joi de președintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a făcut responsabil de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19.

Pe aceeași temă

Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii. "Acest guvern incompetent și criminal e de vină pentru că a scăpat de sub control pandemia", a acuzat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.


"Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină", a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.


El l-a acuzat pe Iohannis că apără "acest guvern incompetent şi criminal", care "a numit la conducerea spitalelor ciocli și chelneri", susținând că "nu are niciun fel de legătură nimic din ceea ce a făcut PSD cu această gestionare extraordinar de proastă a pandemiei".


Întrebat dacă este urgentă depunerea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, Romaşcanu a răspuns: "Au fost anunţuri că vom depune moţiunea de cenzură în jurul mijlocului lunii august. Sperăm că în CEx va fi stabilită o dată concretă". El a mai spus că PSD are toate semnăturile pentru moțiune - 202 - și că sunt în derulare negocieri cu liderii altor partide pentru susținerea acestei moțiuni.

Președintele Klaus Iohannis a acuzat joi PSD că a creat intenționat o criză sanitară pentru a putea reproșa guvernului PNL că nu a gestionat bine pandemia.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22